Wat is een barebone laptop?

Een barebone laptop is een uitgeklede laptop zonder OS, meestal met alleen een laptopbehuizing, moederbord en display. Barebone laptops moeten worden uitgerust met componenten zoals; processor, grafische kaart, geheugen, opslagmedia, WiFi en niet te vergeten het besturingssysteem (OS). Het voordeel van de barebone notebook is dat u zelf kunt kiezen welke componenten u in de laptop wilt gebruiken. In veel gevallen kunt u zelfs onderdelen van uw huidige of defecte laptop hergebruiken.

Waarom een barebone laptop?

Barebone laptops zijn goedkoper

De barebone laptop is doorgaans goedkoper dan de kant-en-klare laptops van bekende merken als Asus en HP. Deze type laptops zijn voordeliger in aanschaf omdat men zelf een keuze kan maken uit de componenten. Tevens kies jij zelf het besturingssysteem en worden de barebone modellen standaard zonder dure Microsoft-licentie geleverd.

Zijn Goedkoper In Aanschaf
Barebone Laptop Met Linux

Voor mensen die liever een Linux laptop hebben

Werk jij liever met een besturingssysteem als Linux, of installeer en configureer jij Windows liever zelf? Dan is de barebone laptop de perfecte keuze. Onze barebone laptops kun je met Linux samenstellen of zonder besturingssysteem. Je betaalt dus niet onnodig voor een Windows-licentie.

Iedereen heeft bij LaptopmetLinux de keus om een laptop samen te stellen met of zonder Linux. Indien je liever Windows wilt, kun je de laptop zonder OS samenstellen en ben je vrij om zelf Windows te installeren.

Ook Barebones hebben 2 jaar garantie

Wanneer je ervoor kiest om jouw eigen hardware, zoals een HDD/SSD of werkgeheugen te gebruiken zal de garantie van onze laptops niet vervallen. Op onze barebones laptops van de fabrikant Clevo Computers zitten standaard twee jaar garantie (op de accu 1 jaar garantie) inclusief 30-dagen dode-pixelgarantie. Garantie voorwaarden zijn van toepassing.

Barebone Laptop En Garantie

Ook geschikt voor mensen zonder computerkennis!

Ben jij niet een expert in computers en/of techniek en bestempel je jezelf als digibeet? Dan is een barebone notebook ook voor jou een geschikte keus. De functionaliteiten van een barebone zijn identiek aan laptops van de grotere merken. Indien je advies nodig hebt kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Met een barebone laptop kun je ook te allen tijde terecht bij iedere computerservice, of computerreparateur in heel de wereld.

Linux Laptop Assembleren En Installeren
WINKELWAGEN DELEN