Laptop zonder Windows besturingssysteem kopen?

Het lijkt heel normaal, je koopt een laptop in de (web)winkel, standaard voorgeïnstalleerd met Windows. Zonder dat je het weet, zijn de kosten van de Microsoft Windows-licentie bij in de prijs van de laptop meegerekend. De laptop aanschaffen zonder Windows is niet mogelijk. Hoe dan ook zit je opgescheept met een Windows licentie en de bijkomende kosten.

Als je hier over nadenkt is dit eigenlijk heel raar. Er zijn namelijk talloze besturingssystemen op de markt. Denk bijvoorbeeld aan Linux Ubuntu, Mint, Debian, of een besturingssysteem (OS) als Zorin OS die vergelijkbaar is met Windows. Al deze operating systems zijn gratis en vrij te gebruiken.

Waarom een laptop zonder Windows?

Vrije keuze

Eigenlijk is het van de zotte dat wanneer je een laptop wilt kopen, je als consument slechts twee keuzes hebt, Windows of Mac OS x. Een laptop zonder besturingssysteem is dan niet mogelijk.

Bij Laptop met Linux vinden wij keuzevrijheid een kernwaarde dat iedere consument moet hebben. Of je nu een laptop koopt zonder Windows, met Linux of het besturingssysteem zelf wilt installeren. Jij koopt, jij hebt de vrije keuze.

Keuze Vrijheid
Laptop Zonder Bloatware

Een laptop zonder Bloatware

Koop je in de Winkel een laptop met Windows, dan krijg je daar geheid een hoop rommel bij. Met rommel bedoelen we bloatware. Bloatware of crapware, zijn applicaties en instellingen die de fabrikant voor-installeert op de nieuwe laptop. Veelal zijn dit foute applicaties, reclames, proefperiodes en zelfs malware. Het is bekent dat Dell, HP, Lenovo, Asus en Acer laptops ernstige kwetsbaarheden bevatten door de aanwezige bloatware. Zonder dat je hier een keuze in hebt, krijg je de pre-installed bloatware altijd meegeleverd.

Wij kunnen geen legitieme reden verzinnen waarom onze collega laptopwinkels, laptops verkopen met deze bloatware. Als je hebt betaald voor een product, zit je niet te wachten op extra reclame. Laptopmetlinux.nl levert daarom laptops zonder bloatware.

Goedkopere Laptops

Een laptop zonder Windows betekent automatisch een lagere aanschafprijs. Je betaalt niet onnodig voor een Microsoft-licentie. Tevens ben je volkomen vrij om later alsnog Windows aan te schaffen en te gebruiken op je laptop.

Wij leveren laptops met Linux of zonder besturingssysteem. Je bent vrij om hierin een keuze te maken. De klant is koning! Wij rekenen geen extra kosten voor het installeren of het gebruik van Linux. Indien je liever Dual-Boot hebt met Windows en Linux, is dat uiteraard ook geen probleem. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Zijn Goedkoper In Aanschaf

Onze laptops zonder besturingssysteem

Hier vier laptops uit ons assortiment die geleverd kunnen worden zonder voorgeïnstalleerd besturingssysteem. Je bent vrij om het OS zelf te installeren. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om Linux kosteloos door ons te laten installeren.

Clevo NL41LU Linux Laptop

Clevo NL41LU 14-inch Metal Design

Portabiliteit: 14-inch display - tot 6 uur accuduur - 1.3kg
Opslag: Max. 1x M.2 PCIe SSD
Graphics: Intel UHD Graphics
Snelheid: Keuze uit Intel i3, i5, i7 - Max. 32GB geheugen

Vanaf

€489,00
incl. btw
Nu Samenstellen
Clevo PC50DP PC50DR PC50DS Linux Laptop

Clevo PC50DP 15,6-inch Video Editor

Portabiliteit: 15.6-inch display - tot 4.5 uur accuduur - 2kg
Opslag: Max. 1x PCIe SSD + 1x SATA/PCIe SSD
Graphics: Max. NVIDIA Geforce RTX3080 Max-Q
Snelheid: Intel Core i7-10870H - Max. 64GB geheugen

Vanaf

€1478,00
incl. btw
Nu Samenstellen
Clevo NJ70CU Ubuntu Linux Laptop

Clevo NJ70CU 17,3-inch Linux Workstation

Portabiliteit: 17.3-inch display - tot 4 uur accuduur - 2.4kg
Opslag: Max. 1x M.2 PCIe SSD - 1x 2.5" SSD/HDD
Graphics: Intel UHD Graphics 620
Snelheid: Keuze uit Intel i5 of i7 - Max. 64GB geheugen

Vanaf

€779,00
incl. btw
Nu Samenstellen
Menu
WINKELWAGEN DELEN