Clevo laptop - OEM notebook fabrikant uit Taiwan

Clevo is een ODM en OEM-laptopfabrikant uit Taiwan die exclusief begonnen is met het produceren van laptops vanaf 1990. De high-end en low-end gaming series van Clevo zijn alom bekend. Ze bieden echter een breed scala van producten aan, zoals oplossingen voor videobewerking, zakelijk gebruik en mobile gaming. Clevo CO. beschikt over servicecentra in Duitsland, Groot-Brittannië, China, Taiwan en de VS.

Clevo produceert en verkoopt laptops onder hun eigen naam 'Clevo'. Daarnaast produceren ze barebone laptops voor andere OEM's, die op hun beurt weer notebooks naar wens samenstellen voor hun klanten. Voorbeelden van OEM’s die voortbouwen op een Clevo chassis zijn: System76, Sager, Schenker, BTO en XNB.

Waarom Clevo laptop kopen?

Clevo laptops zijn robuust en voordelig

Een laptop van het merk Clevo is vaak voordeliger in aanschaf dan een laptop van bekende merken als; HP en Asus. Clevo laptops zijn goedkoper omdat men de keuze heeft om een laptop op maat samen te stellen, zelfs zonder voor-geïnstalleerd besturingssysteem. Hierdoor bespaar je op de kosten van een Microsoft Windows licentie.

Tevens zijn notebooks van de Taiwanese fabrikant, barebone laptops en zijn ze te configureren met verschillende hardware. De eindgebruiker beslist welke componenten gebruikt worden.

Clevo laptops

Naar eigen wens samen te stellen

Clevo laptops worden kaal geleverd. Hierdoor kun jij je Linux notebook naar eigen wens samenstellen. Heb je liever een laptop met Linux in plaats van een laptop met Windows, installeer jij je besturingssysteem liever zelf, maak jij zelf liever een keuze uit welke hardware componenten in je laptop aanwezig zijn of wil je een laptop zelf samenstellen naar gebruik? Dan is een Clevo laptop uitermate geschikt voor jou.

Bij ons heeft iedere klant, bij elke laptop de keus om een laptop te configureren zonder OS of met één van de beschikbare Linuxdistributies. Maak o.a. een keuze uit; processor, opslagmediums HDD/SSD, werkgeheugen, videokaarten en meer.

Clevo laptop is snel en duurzaam

De modellen van het Taiwanese merk zijn van zichzelf betrouwbaar en stevig. Het bedrijf stopt nooit met het verbeteren, verstevigen en optimaliseren van hun laptops. De snelheid is afhankelijk van je persoonlijke configuratie. Je kunt Clevo laptops zo snel mogelijk maken als je wilt, omdat jij degene bent die beslist welke hardware configuratie wordt gebruikt. Kies een snelle processor, genoeg geheugen en een PCIe M.2 SSD voor extreem hoge lees- en schrijfsnelheden maar ook opstarttijden.

Op alle Clevo laptops die we leveren, zit standaard 2 jaar garantie en gratis 1 maand dode-pixelgarantie.*

Betrouwbaar En Snel

Laptopmetlinux.nl en Clevo Laptops

Laptop met Linux (Comexr B.V.) is een Clevo reseller die wereldwijd haar producten levert. Indien je bij ons een Clevo laptop koopt, heb je standaard recht op twee jaar garantie via Laptopmetlinux.nl. Wij handelen de RMA- en garantieprocedure kosteloos voor je af. Wanneer het Clevo Service Center niet in staat is om je laptop te repareren, zorgen wij (in overleg met de klant) voor een vervangend apparaat.

Klanten van Laptop met Linux kunnen heel makkelijk hun Clevo laptop aanmelden voor garantie op onze website. Dit kan men doen door het online garantieformulier in te dienen. Hierna nemen we altijd contact met de klant op over de eventuele afhandeling van de RMA- en garantieprocedure van je Clevo notebook.

Jouw Clevo laptop stuk? Wij kunnen ook reparaties afhandelen. Je kunt ook zelf je Clevolaptop opsturen voor garantie naar een service center in Europa. Contactgegevens van deze Service Centers staan hieronder vermeld.

Clevo logo

Clevo CO. Contactinformatie

Clevo service centra en locaties wereldwijd
Clevo Taiwan En China

CLEVO CO. Hoofdkwartier Taiwan

Adres: No.129, Xingde Rd., Sanchong Dist., New Taipei City 241, Taiwan (R.O.C.)
Telefoon: 886-2-22789696
Websitehttp://www.clevo.com.tw
E-mail: marketing@clevo.com.tw

Clevo Verenigd Koninkrijk

UK Contract Service Center

Adres: Unit 6 Suttons Business Park , Suttons Park Avenue , Earley , Reading, RG6 1AZ , UK
Telefoon: +44(0)1189269988
Fax: +44(0)1189662244
E-mail: service@goldenstaruk.com

Clevo Verenigde Staten

VS. Contract Service Center

Adres: Rowland Heights, CA 91748 
Telefoon: +1-626-965-1989
Fax: +1-626-965-1407
E-mail: support@goldenstarusa.com

Clevo Duitsland

Duitsland Contract Service Center

Adres: Rochusstr.2 . 41352 Korschenbroich, Germany
Telefoon: +49-2161-998520
Fax: +49-2161-9985219
E-mail: service@clevo-computer.de

WINKELWAGEN DELEN