Betaalmethoden en facturering

Betaalmethoden

We accepteren betalingen in verschillende valuta op onze Engelstalige website https://laptopwithlinux.com. De beschikbare betaalwijzen kunnen per valuta verschillen.

Je kunt veilig en gemakkelijk betalen via

PayPal, Creditcard (Mastercard, Visa, American Express), per bankoverschrijving, Bancontact, iDEAL, SOFORT Banking, Giropay, KBC/CBC, EPS, Belfius, Przelewy24, In3 en Klarna.

Credit Card

Credit card betalingen zijn beperkt tot een maximum van €4500 (ca. £3950 of $4920). Betaal zonder kosten, veilig en gemakkelijk met credit card en debit card: Visa, MasterCard, American Express, Maestro, V-pay, Dankort, Postepay, Cartes Bancaires en Nordea.

Credit card transactie mislukt – Veel voorkomende oorzaken

Je probeert een bestelling te plaatsen met credit card betaling, maar de transactie mislukt (herhaaldelijk). Omdat creditcards over het algemeen erg fraudegevoelig zijn, leggen financiële instellingen en onze PSP Mollie er strenge voorwaarden aan op. De meest voorkomende oorzaken van een mislukte transactie zijn:

  • Je gebruikt een VPN verbinding of Proxy server; Schakel de VPN verbinding of proxy uit en probeer de transactie opnieuw te plaatsen.
  • Je credit card maatschappij blokkeert standaard overzeese transacties; Neem contact op met je credit card maatschappij zodat ze de transactie kunnen goedkeuren of tijdelijk deblokkeren.
  • Het creditcardnummer, de houder of CVE (3d secure) zijn ongeldig; Gebruik de juiste gegevens en probeer de transactie opnieuw te plaatsen.

Als de transactie nog steeds niet lukt, horen we graag van je! Neem contact op met info@laptopmetlinux.nl of gebruik de andere contactmogelijkheden op de klantenservice pagina.

Klarna

Voor betalingen met Klarna afterpay rekenen we 2% van het aankoopbedrag als transactiekosten. Klarna is alleen beschikbaar in Nederland, Duitsland, Oostenrijk, België en Finland.

In3

Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In drie keer betaal je het aankoopbedrag. Zo koop je binnen je budget je favoriete product. Het minimale bestelbedrag is € 500,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-. Voor betalingen met In3 rekenen wij 2% van het aankoopbedrag als transactiekosten.

Digitale valuta – Crypto

We aanvaarden betalingen in Bitcoin (BTC) en enkele andere cryptocurrencies op aanvraag.

De factuur

Wanneer krijg je een factuur en hoe kun je BTW vrij afrekenen?

De factuur ontvangen

Je ontvangt de factuur als een PDF bestand in de bijlage van een e-mail zodra de bestelling voltooid en verzonden is. De factuur wordt naar het e-mail adres van de bestelling gestuurd. Op verzoek kunnen we een papieren versie met je bestelling meesturen.

0% BTW factuur

Als je een zakelijke bestelling plaatst voor een bedrijf in de Europese Unie en je hebt een geldig BTW nummer, dan kun je BTW vrij betalen (Intra-EU levering). Voer je bedrijfsnaam en een geldig BTW nummer van je bedrijf in op de afrekenpagina en de BTW wordt automatisch van het totale bestelbedrag afgetrokken.

WINKELWAGEN DELEN