Betaalmethoden en facturering

Betaalmethoden

We accepteren betalingen in verschillende valuta op onze Engelstalige website https://laptopwithlinux.com. De beschikbare betaalwijzen kunnen per valuta verschillen.

Je kunt veilig en gemakkelijk betalen via

PayPal, Creditcard (Mastercard, Visa, American Express), per bankoverschrijving, Bancontact, iDEAL, SOFORT Banking, KBC/CBC, EPS, Belfius, Przelewy24, In3 en Klarna.

iDEAL

iDEAL is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Klanten kunnen met iDEAL direct betalen via hun eigen vertrouwde bankomgeving. Het is snel en efficiënt, waardoor betalingen direct worden verwerkt.

PayPal

PayPal is een wereldwijd erkende online betaalmethode. Met PayPal kunnen klanten eenvoudig betalen met hun PayPal-saldo of creditcard. Het biedt ook extra beveiliging voor online transacties en maakt snelle betalingen mogelijk zonder dat klanten hun betaalkaartgegevens op de website moeten invoeren.

Per Bankoverschrijving

Met deze betaalmethode kunt u betalen door geld over te maken van uw bankrekening naar de rekening van de webshop. Het is een veilige optie, maar houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat de betaling is verwerkt, omdat dit afhankelijk is van de bankverwerkingstijd. Binnen Nederland is dit normaal 1 werkdag, voor andere landen kan het iets langer duren.

Credit Card

Credit card betalingen zijn beperkt tot een maximum van €4500 (ca. £3950 of $4920). Betaal zonder kosten, veilig en gemakkelijk met credit card en debit card: Visa, MasterCard, American Express, Maestro, V-pay, Dankort, Postepay, Cartes Bancaires en Nordea.

Credit card transactie mislukt – Veel voorkomende oorzaken

Je probeert een bestelling te plaatsen met credit card betaling, maar de transactie mislukt (herhaaldelijk). Omdat creditcards over het algemeen erg fraudegevoelig zijn, leggen financiële instellingen en onze PSP Mollie er strenge voorwaarden aan op. De meest voorkomende oorzaken van een mislukte transactie zijn:

  • Je gebruikt een VPN verbinding of Proxy server; Schakel de VPN verbinding of proxy uit en probeer de transactie opnieuw te plaatsen.
  • Je credit card maatschappij blokkeert standaard overzeese transacties; Neem contact op met je credit card maatschappij zodat ze de transactie kunnen goedkeuren of tijdelijk deblokkeren.
  • Het creditcardnummer, de houder of CVE (3d secure) zijn ongeldig; Gebruik de juiste gegevens en probeer de transactie opnieuw te plaatsen.

Als de transactie nog steeds niet lukt, horen we graag van je! Neem contact op met info@laptopmetlinux.nl of gebruik de andere contactmogelijkheden op de klantenservice pagina.

Bancontact

Bancontact is een populaire betaalmethode in België. Klanten kunnen eenvoudig betalen met hun Bancontact-kaart en PIN-code. Het is een handige en veilige manier om online aankopen te doen voor Belgische klanten.

SOFORT Banking

SOFORT Banking is een populaire betaalmethode in Duitsland en enkele andere Europese landen. Klanten kunnen betalen via hun online bankrekening met hun vertrouwde inloggegevens. Het biedt een snelle en veilige manier om online te betalen.

KBC/CBC

KBC/CBC is een populaire betaalmethode in België. Klanten van KBC en CBC banken kunnen eenvoudig en veilig online betalen met deze betaalmethode.

EPS

EPS is een Oostenrijkse betaalmethode waarmee klanten betalingen kunnen doen via hun online bankrekening. Het is een handige optie voor klanten in Oostenrijk.

Belfius

Belfius is een Belgische bank die deze betaalmethode aanbiedt. Klanten kunnen met Belfius eenvoudig online betalen via hun bankrekening.

Przelewy24

Przelewy24 is een populaire betaalmethode in Polen. Het stelt klanten in staat om online betalingen te doen via hun bankrekening, wat het ideaal maakt voor Poolse klanten.

Klarna Achteraf Betalen

Klarna is alleen beschikbaar in Oostenrijk, Finland, Frankrijk, België, Nederland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Spanje, Portugal, Italië

In3

In3 is een Nederlandse betaalmethode die klanten de mogelijkheid biedt om in drie termijnen te betalen. Hierdoor kunnen klanten hun aankoop in delen betalen, waardoor de financiële last wordt gespreid.

Betaal je jouw aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In drie keer betaal je het aankoopbedrag. Zo koop je binnen je budget je favoriete product. Het minimale bestelbedrag is € 500,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-.

Digitale valuta – Crypto

We aanvaarden betalingen in Bitcoin (BTC) en enkele andere cryptocurrencies op aanvraag.

De factuur

Wanneer krijg je een factuur en hoe kun je BTW vrij afrekenen?

De factuur ontvangen

Je ontvangt de factuur als een PDF bestand in de bijlage van een e-mail zodra de bestelling voltooid en verzonden is. De factuur wordt naar het e-mail adres van de bestelling gestuurd. Op verzoek kunnen we een papieren versie met je bestelling meesturen.

0% BTW factuur

Als je een zakelijke bestelling plaatst voor een bedrijf in de Europese Unie (met uitzondering van bedrijven in Nederland) en je beschikt over een geldig BTW nummer, dan kun je BTW vrij betalen (Intra-EU levering). Voer je bedrijfsnaam en het bijhorende geldig BTW nummer van je bedrijf in op de afrekenpagina en de BTW wordt automatisch van het aankoopbedrag afgetrokken.

WINKELWAGEN DELEN