Onze Beoordelingen

Iedere klant krijgt de mogelijkheid om ons een beoordeling te geven. Wij verzamelen onafhankelijk beoordelingen via Kiyoh. Op deze pagina lees je wat klanten van ons vinden.

10

Great Experience with Peter

Peter has been extremely helpful with answering my queries. And the laptop works great. Would definitely recommend this to friends and family.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eindhoven - 23 maart 2020
10

Prima service, uitstekend product!

Heel goede prijs/kwaliteit, mooie en krachtige laptop die niet onder moet doen voor de gekende maar veel duurdere merken. De service is ronduit schitterend. Een aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Antwerpen - 20 maart 2020
10

Perfect experience

My order was filled very quickly, and despite a small mistake I made while filling in my delivery details, everything was sorted out smoothly and was shipped on time. The package arrived in Belgium on the 3rd day. Out of the box, all hardware and software behaves exactly as it's supposed to. The machine is speedy, light and looks good. I couldn't be more pleased -- highly recommended!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leuven, BE - 15 maart 2020
10

Geweldig!

Heel vriendelijk te woord gestaan én geholpen aan de telefoon. Het aanbod om de thuisgestuurde laptop nogmaals te willen installeren met Ubuntu nadat wijzelf foutief hadden ingelogd en het programma niet konden opstarten, vonden wij bijzonder! De laptop is ook zeer naar onze zin, prachtige beeldkwaliteit. Kortom: wij vinden de service van Laptopmetlinux oneigentijds klantvriendelijk! Zeer tevreden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dam - 8 maart 2020
9

Snelle service en laptop voldoet aan de verwachtingen

Ik was op zoek naar een laptop waarvan ik zeker wist dat alle hardware ook goed werkt onder Linux. Na een tijdje googlen vond ik "Laptop met Linux" en was al vrij snel overtuigd dat ik hier mijn nieuwe laptop wilde bestellen. Vragen over mijn gewenste systeemeisen werden snel via e-mail beantwoord en daarna was mijn keuze snel gemaakt. Binnen enkele dagen had ik mijn laptop in huis en hij werkt erg goed.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eerbeek - 3 maart 2020
10

Laptop met Linux zet de standaard als het om service gaat!

Het uitzoeken en bestellen gaat heel makkelijk. De website is overzichtelijk en geeft goede informatie. Als je een vraag hebt krijg je snel antwoord. In mijn geval was er een korte vertraging als gevolg van de levering van een product uit China. Uit de afhandeling daarvan bleek de top service die dit bedrijf biedt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Houten - 1 maart 2020
10

Snelle en goede service en support, ook after sale.

Ook aan een niet ondersteunde Linux distro.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Susteren - 22 februari 2020
10

Super service

Ik ben super tevreden over mijn aankoop, en heb de laptop snel ontvangen. De linux OS die ik wou stond er helaas niet bij, maar na contact kon deze toch voor mij getest en geïnstalleerd worden op de laptop. Super dat ze zo ver gaan voor hun klanten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tubbergen - 21 februari 2020
10

GE-WEL-DIG

Ik ben na lang speuren en overwegen uitgekomen bij laptopmetlinux.nl en ik was al vrij snel overtuigt dat ik hier mijn laptop ging samenstellen. De service en het contact en net dat beetje extra wat ze leveren is wat je als klant tegenwoordig toch wel zoekt. Tenminste ik wil. Dus vorige week een flinke laptop laten samen stellen deze was mooi binnen de levertijd en zonder problemen geleverd en alles werkt naar behoren en ik moet zeggen de upgrades wat ik had laten samen stellen werken behoorlijk naar mijn wensen. Laptopmetlinux.nl is en ga ik zeker aanraden bij mensen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Limburg - 18 februari 2020
10

vlotte en snelle levering , uitstekend product

zeer goede prijs/kwaliteit voor een computer die volledig aan mijn wensen voldoet.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- HOOGSTRATEN - 15 februari 2020
10

Vlugge en perfected delivery van een linux laptop

Alles werkt out of the box. Laptop is snel en perfect geinstalleerd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- gent - 3 februari 2020
10

Snelle levering, alles werkt top!

De bestelling en levering verliepen heel vloeiend. Echt super dat dit bestaat!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 3 februari 2020
9

Keuzevrijheid en service

Sinds de opkomst van Windows 8 ben ik overgestapt naar Linux, eerst Ubuntu, Linux mint, Zorin 12 core en nu Zorin 15.1 ultimate. Mijn Dell laptop had dringend een nieuwe batterij nodig, maar deze verrekte het om op te laden. Dan maar gezocht naar een nieuwe laptop en liefst zonder OS omdat ik de betaalde versie had van Zorin. Zo ben ik bij laptop met linux terecht gekomen. Mijn keuze viel al snel op twee van 15,6 inch. Maar om de prijs wat te drukken en wat meer in processor geheugen en ssd te steken, koos ik voor het goedkopere model zonder Thunderbolt. Super snel geleverd maar zonder USB stick (vergeten) welke na een mailtje met een paar dagen vertraging gratis werd toegestuurd (goede service dus). De installatie ging super vlot, en het opstarten duurde amper 20 sec. Positief: Licht van gewicht, snelle opstart, zeer goede ingebouwde Bluetooth (draadloze bluetooth muis wordt bij opstart direct herkent en gekoppeld). Verlicht toetsenbord. Negatief: Muispad gaat niet altijd even vlot (haperend). Toetsenbord verlichting is niet van kleur te veranderen in Linux (enkel Windows drivers) dus blijft het blauw. Voor de rest een top machientje
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoboken - 31 januari 2020
10

Prima

Makkelijk en eenvoudig de pc samenstellen die je graag wilt hebben. Snelle en correcte levering.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gouda - 29 januari 2020
9

Goede prijs, snelle levering

Voor een ieder die, zoals ik, op zoek is naar een snelle laptop met Linux zonder daar zelf te veel aan te moeten modderen, is dit een hele fijne oplossing. De prijs is zeer goed en de levering is vlot (binnen 3 dagen geleverd). Ik ben ook zeer tevreden met het geleverde product.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Etten-Leur - 25 januari 2020
9

Klantvriendelijk en professioneel

Goede hulp gekregen met het samenstellen van een laptop die paste bij onze projecten. Makkelijk contact via WhatsApp en korte reactietijd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Enschede - 23 januari 2020
10

Werkt gewoon lekker

Ik kan eigenlijk niks negatiefs bedenken. Mijn bestelling was kompleet en veel eerder geleverd dan ik had verwacht. Het systeem werkt gewoon goed zoals je mag verwachten van een kompleet product. Wat mij ook erg aanstond is dat men geen account hoeft aan te maken om een bestelling te plaatsen, iets wat bijna alle andere internet leveranciers vereisen (ik heb zelf nog geen één ander bedrijf gezien die ook geen account vereist). Tuurlijk moet je wat gegevens invullen, anders weet men niet waar te leveren, maar je bent daarna niet gebonden dmv een account. Ik raad LaptopmetLinux zeker aan voor mensen die iets anders willen dan MacOS of Windows en een draagbaar systeem willen. En ik denk dat ik in de toekomst zeker nog zaken zal doen met dit bedrijf.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eerbeek - 20 januari 2020
9

Fijn werkende laptop.

Goede configuratie mogelijkheden om een laptop naar wens te laten samenstellen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leeuwarden - 18 januari 2020
9

great

The support is perfect, very professional. The site must be even in english.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- grosseto - 16 januari 2020
10

Goede service

Snel en goed anticiperen op vertraagd bestelproces. Idem tav vragen over werking product
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Brummen - 16 januari 2020
10

Veel keuzemogelijkheden en prima op maat geleverd

Zeer positief
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leiden - 12 januari 2020
9

In goed overleg met de klant wordt maatwerk geleverd

Over een aantal zaken was ik niet zeker en wilde ik de opname van bepaalde componenten in configuratie laten afhangen van de prijs. Goede response, ook telefonisch contact, en goed advies over alternatieven. Flexibele omgang met de aanvankelijke bestelling die via de webinterface was gedaan. Gewoon goed klantgericht maatwerk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zaandam - 11 januari 2020
10

Zetten net even de extra stap

Los van het feit dat de laptop gewoon een goede laptop is die je precies kan configureren zoals je zelf wil, en ze de laptop goed geinstalleerd hebben met Linux, levert deze leverancier net even wat extra service. Ik wilde een distributie hebben die niet op hun standaard lijst stond (Salix); het was geen probleem om deze te testen met de hardware. Door compatabiliteitsproblemen (oude kernel in Salix en nieuwe video-kaart) toch met Mint laten afconfigureren, en er zelf thuis Slackware opgezet.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Mijdrecht - 10 januari 2020
10

Uitstekende service. Zeer tevreden over de bestelde laptop.

.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Belgie - 10 januari 2020
10

Mooie website, goed verhaal, goede service, goed product. Uitstekend!

Ik ben tevreden met de het advies van laptopmetlinux. Ook ben ik tevreden met mijn nieuwe laptop. Laptopmetlinux is zeker aan te bevelen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - 31 december 2019
8

(te) weinig leermateriaal voor beginners en (te) weinig documentatie

Ik gebruikte Unix/Linux van 1980 tot 1995. Voor wetenschappelijk onderzoek (FORTRAN) en publicaties (LaTeX). Daarna tot voor kort Microsoft Windows. Bij deze laptop aanschaf moest ik dus ook systeembeheerdersachtige taken begrijpen en uitvoeren en daartoe ontbrak me de relevante info. Het zelf samenstellen van een configuratie vond ik heel positief.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 29 december 2019
9

Prima laptop en goede service!

Mijn laptop werkt prima. Het enige probleem is dat ik Clonezilla (open source kloonprogramma) niet aan de praat krijg. Ik heb met Peter Pont (Laptop met Linux) contact hierover opgenomen en hij is op zoek naar een oplossing.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heerhugowaard - 24 december 2019
10

Uitstekend advies en een snelle levering van een prachtige laptop

Een aantal gerichte vragen heeft mij geholpen de feitelijk gewenste samenstelling van de laptop scherp te krijgen. De prijs was goed en de levering snel. Ben blij met mn keuze en met de laptop
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Okken - 21 december 2019
8

Goede prijs kwaliteit verhouding, je kan er als developer je werk goed mee doen.

== specs == Kosten: 1240 euro; laptop: Clevo N141CU 14-inch Thunderbolt Ultrabook (#CLEVO-N141CU); Processor: i7-10510U (1.80 tot 4.9 GHz – 4 Cores – 8 Threads – 8MB Cache); Geheugen: 32 GB DDR4 @ 2666MHz (2 x 16 GB); 500 GB NVMe PCIe M.2 SSD (Seq. Lees: 3400 MB/s, Schrijf: 2300 MB/s); Additionele Opslag: 250 GB 2.5" SSD (Seq. Lees: 550 MB/s, Schrijf: 520 MB/s)/ == scherm == Prima scherm, niet zo scherp als mijn thinkpad x1 carbon 2017, maar goed genoeg. Helaas wel goed zichtbare backlightbleeding in hoeken in donkere omgeving. Maar bij normaal gebruik ook 's avonds merk je daar weinig van. Daarnaast kan je het scherm niet heel ver buigen wat jammer is, maar goed mee te leven. == toetsenbord == Erg goed toetsenbord, kan kan typen zich meten met mijn carbon x1 en dat zegt veel. Ook zinnige layout voor mensen die vaak typen of developers. Toetsverlichting heeft 5 standen wat erg prettig is. Enige jammere is dat toetsen zoals u,o,p,j,k,l,m als alternate function key getallen hebben, dit vind ik onzinnge plaatsing en gebruik van alternate keys via function knop. == touchpad == Is ok, vond in begin wat ruwer aanvoelen voor wat het waard is. Touchpad van carbon x1 is fijner en van de mac is nog fijnst van allemaal natuurlijk. Ook is touchpad wat aan de kleine kant en in fedora moest ik tap to click aanzetten, dit werkte eerst niet en ik kon enkel de dedicated muisknoppen onder touchpad gebruiken. Maar je kan er prima mee werken is niks mis mee. == dagelijks gebruik == Ik ben developer en draai Intellij/Webstorm voor respectievelijk Java en Typescript compilatie. Deze laptop is gevoelsmatig sneller dan mijn x1 carbon en dat is voor mij alleen al de validatie dat ik de goede keuze heb gemaakt. Ik gebruik ook docker en virtualbox en 32 Gb RAM is fijn. Ventilatoren staan bijn continue volaan te blazen, om dit tegen te gaan kan je een linux cpu power management applicatie installeren. == batterij == Is ok, paar uur. Geen Windows tijden en zeker geen mac tijden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 20 december 2019
10

Een snelle en handige laptop

Mijn keuze van laptop was snel gemaakt. Ik had gekozen om een snelle versie van laptop samenstellen. Het samenstellen van de laptop ging vrij goed voor een leek. Ik kan enkel zeggen dat ik zeer tevreden ben, mijn doeleind om foto's te bewerken is zeer goed haalbaar. De snelheid wat de computer heeft is een deugd, een raw foto bewerken gaat zeer goed!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Turnhout - 20 december 2019
9

Mooie laptop precies wat ik wilde!

Snel en goed geleverd, precies volgens specificaties. Dropbox installeren gaf nog enige moeilijkheden, maar via AskUbuntu kwam ik al snel op een goede remedie. Nu probeer ik mijn wachtwoord nog aan te passen, dat lukt nog niet. Verder is de laptop snel en werkt prima!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amersfoort - 7 december 2019
10

Erg prettig en professionele service

Tijdige levering. Goede communicatie. Kennis en Kunde. Al met al een zeer tevreden klant.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- ALBERGEN - 15 november 2019
8

Prima levering

Er was in de meegeleverde brief geen duidelijke aanwijzing voor het initiëren van de laptop. Het wachtwoord stond een beetje verloren onderaan.graag betere instructies voor de wat onervarenen onder ons. Hoe kan ik het wachtwoord personaliseren?
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Halle - 6 november 2019
10

Heel aardige mensen, ook als ze je niets kunnen verkopen.

Heel aardige mensen, ook als ze je niets kunnen verkopen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 29 oktober 2019
10

Top service, snel contact!

Prima eerste ervaring met dit bedrijf! Op vragen via e-mail wordt snel en vriendelijk gereageerd. Peter van Laptop met Linux denkt mee in oplossingen en heeft duidelijk verstand van zaken. Erg fijn en voor herhaling vatbaar.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Doetinchem - 29 oktober 2019
8

prima service

goede prijs voor de prima hardware, goede service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- numansdorp - 21 oktober 2019
10

Prima, ondanks dat ik geen klant van hen ben antwoord op mijn vraag gekregen.

Akkoord.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- den haag - 2 oktober 2019
10

Snel en duidelijk.

Ben nog geen klant maar stelde een vraag. Binnen 10 minuten het antwoord! Dát is wat ik noem: service...
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bredevoort - 1 oktober 2019
10

Uitstekend!

Duidelijke site, je kiest de laptop die je wilt hebben. Vervolgens kan je deze heel makkelijk configureren met de benodigde onderdelen en laten installeren met je favoriete Linux. Daarbij krijg je snelle verzending en de gekozen Linux ook nog eens gratis op een USB-stick.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Apeldoorn - 23 september 2019
10

Zorgvuldig en deskundig. Top

Op zoek naar een laptop met Ubuntu ipv een nieuwe kopen met Windows en dan zelf installeren, gekozen voor Laptop linux. Alles werkt direct naar wens, en kontakt is zeer prettig
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - 9 september 2019

Terug naar de winkel?

Clevo NH70RZQ Linux Laptop

Clevo NH70RZQ 17,3-inch Linux Workstation

Portabiliteit: 17.3-inch display - tot 4 uur accuduur - 2.5kg
Opslag: Max. 1x M.2 PCIe SSD - 1x 2.5" SSD/HDD
Graphics: Graphics: Intel UHD Graphics 630
Snelheid: Keuze uit Intel i5 of i7 - Max. 64GB geheugen

Vanaf

€695,00
incl. 21% btw
Nu Samenstellen
Clevo NL51CU Linux Laptop Kopen

Clevo NL51CU 15.6-inch Metal Design

Portabiliteit: 15.6-inch display - tot 6 uur accuduur - 2.1kg
Opslag: Max. 1x M.2 PCIe SSD - 1x 2.5" SSD/HDD
Graphics: Intel UHD Graphics 620
Snelheid: Keuze uit Intel Core i3, i5, i7 - Max. 64GB geheugen

Vanaf

€538,00
incl. 21% btw
Nu Samenstellen
Clevo NH55RGQ Mx250 Linux Laptop

Clevo NH55RGQ 15,6-inch Grafische Workstation

Portabiliteit: 15.6-inch display - tot 4 uur accuduur - 2.2kg
Opslag: Max. 1x M.2 PCIe SSD - 1x 2.5" SSD/HDD
Graphics: Max. NVIDIA GeForce MX250 2GB DDR5
Snelheid: Keuze uit Intel 9gen i5, i7 - Max. 64GB geheugen

Vanaf

€639,00
incl. 21% btw
Nu Samenstellen
Menu
Winkelwagen Opslaan & Delen
De winkelwagen wordt opgeslagen en je krijgt een link. Iedereen met deze link kan op elk gewenst moment de opgeslagen winkelwagen ophalen.
Terug Winkelwagen Opslaan & Delen
De winkelwagen wordt opgeslagen met de configuratie van de laptop of computer. Stuur de link vervolgens naar jezelf of een vriend om de winkelwagen op elk gewenst moment te bekijken.
Je winkelwagen-e-mail is succesvol verzonden