Onze Beoordelingen

Iedere klant krijgt de mogelijkheid om ons een beoordeling te geven. Wij verzamelen onafhankelijk beoordelingen via Kiyoh. Op deze pagina lees je wat klanten van ons vinden.

10

Very good, uncomplicated service.

System: NUC with i7 processor; 8*Gb. Ram: 500GB SSD. Linux Mint 20: Yes, I could have built this myself more cheaply if it weren't for significant manipulation difficulties on my part. I'm glad I opted for "Laptop met Linux" since I have a superbly rapid system with a three year warranty. If I had opted for the self build option there's every chance I would have damaged vital components.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- London, UK - 15 september 2020
10

Uitstekende service en snelle levering

Tevredenheid van de klant staat hier hoog in het vaandel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - 12 september 2020
10

Mooie laptop, met uitmuntende service, ook achteraf

Via Google ben ik op de site van Laptop met Linux terecht gekomen. Ik wilde al langer een laptop kopen, die geschikt is voor Linux. Eerst heb ik van tevoren via WhatsApp op een aantal punten advies gevraagd (over het draaien van Virtuele Machines) en daarbij ben ik keurig geholpen. Mijn keuze is uiteindelijk gevallen op de Tongfang PF5NU1G 15,4 inch laptop vanwege de lange accuduur (14 uur!) Ik heb de laptop naar een afleverpunt laten sturen en ik ben keurig op de hoogte gehouden van de levering. Toen de laptop is bezorgd zag ik bij de pakketlist een aantal dubbelen staan en heb ik besloten om met de gratis bijgeleverde USB-stick met Linux Mint 20 het OS opnieuw te installeren. Na installatie bleek de accuduur echter dramatisch gedaald te zijn en kon ik de functietoetsen niet gebruiken en heb ik contact opgenomen met support. Gelukkig was de oplossing simpel: upgraden naar de nieuwste kernel. Dankzij de aanwijzingen van Peter Pont (zelfs op zondag!) werd het probleem snel verholpen en was de accuduur weer op het oude niveau. Laptop met Linux is niet alleen gericht op verkopen, maar levert ook nog eens een snelle service achteraf. Chapeau!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Deurne - 7 september 2020
10

Dik in orde!

Alles goed verpakt en wat ik verwachte. Vragen na verkoop worden snel en vriendelijk beantwoord.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Saeys - 5 september 2020
10

Toegevoegde waarde

Ik ben zo blij dat ik hier mijn laptop heb aangeschaft! Het meedenken, het luisteren, het advies. Echt een compliment waard. Dit is wat je noemt aankoop met toegevoegde waarde. Dank je wel!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Harderwijk - 4 september 2020
10

Goed, vriendelijk, geduldig

Ondanks retourzending ontzettend aardig. Veel te bieden in een markt waar alles eigenlijk standaard is. Klantenservice is ook meer dan uitstekend en staat voor u klaar.Ik kan dit bedrijf alleen maar aanraden
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hamburg - 3 september 2020
8

Very professional

After web search for laptop with Linux OS installed, I have found this company. The PC proposed and the option to configure it with an OS are efficient and satisfies my need. So thank you very much and keep this spirit.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Cambo les bains - 2 september 2020
10

Order and delivery went smoothly.

I received my laptop timely, and the staff were helpful with a minor hiccup regarding the delivery address. I have no experience beyond this (warranty, returns etc), but I have to give five stars for such a beautiful product, unspoiled by branding.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Corfu - 2 september 2020
10

Buitengewoon fijn

Top info,Uitgebreide, en vooral fijne serviceStaan voor alle vragen open en nemen ruim de tijd voor je....Zou het zo weer doen!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nijmegen - 2 september 2020
10

Excellent, personal service

Everything went smoothly from configuring the machine to delivery, exactly as ordered. Very commendable.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Santa Cruz de Tenerife - 1 september 2020
9

They delivered to specification and laptop is working well since then.

I had to wait for a few months before putting in the rating, to be sure everything works fine. So far the laptop is amazing and their professionalism in putting it in order and shipping is quite super. Good job!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 1 september 2020
10

heel fijne ervaring

goede uitleg en een super service en ze doen net dat kleine beetje meer,
Zou je ons aanbevelen? Ja
- twenterand - 26 augustus 2020
10

Helpful and quick

After my windows computer broke down I decided that I wanted to get a new computer running on Linux. I ordered from Laptop met Linux and they were easily reachable and very helpful when I was having some issues with my payment. My new laptop arrived not much later after dealing with they payment and the new computer has been running excellently ever since I got it. Very happy!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Luxembourg - 25 augustus 2020
10

Helemaal TOP!

Zeer tevreden over dit bedrijf. Deskundig advies en een prettig contact. Hoe gevonden? Door de frisse website van dit dynamisch bedrijf! Ik heb nu een laptop die precies aan mijn wensen voldoet en ben blij met de overstap naar Ubuntu. De laptop is er nu echt voor mij en niet andersom. En dat is toch de bedoeling nietwaar?
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoofddorp - 25 augustus 2020
10

Snel en goed

Alles snel, netjes geleverd. Goede website, doen wat ze zeggen. Erg tevreden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Enschede - 24 augustus 2020
10

Goeie kwaliteit/prijs verhouding, personeel behulpzaam

Kan zelf de laptop samenstellen, personeel is erg behulpzaam, mocht je tegen problemen aanlopen kan je bij hun terecht, lossen zij het probleem vakkundig voor je op.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - 24 augustus 2020
10

Vlekkenloos en makkelijk

Ik ben erg goed geholpen in het samenstellen van de laptop. Vervolgens had de levering vertraging(helemaal niet erg), kreeg ik daar een excuus voor en 50 euro korting. Uiteindelijk kwam de laptop twee dagen later dan gezegd, terwijl bij zoveel bedrijven ik 2 weken moet wachten zonder enige uitleg. Helemaal top dus!! De laptop zelf werkt ook super fijn, ik ben helemaal tevreden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vorden - 24 augustus 2020
10

Gewoon top

Fantastische machine, vakkundige support bij een 'minor problem', meteen telefonisch opgelost. Nu helemaal verlost van Windows. "Free at last... Free at last... (M.L.King)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - 24 augustus 2020
8

Precies geleverd wat ik besteld had

Probleemloze bestelling.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Culemborg - 24 augustus 2020
8

Mooie laptops

je kunt ze zelf samenstellen op een eenvoudige en leuke manier. Het is wel een beetje prijzig masr je hebt wel de laptop die je graag wilt
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Assendelft - 21 augustus 2020
10

Parfait

Transaction effectuée dans des délais très bons. Produit conforme aux attentes
Zou je ons aanbevelen? Ja
- VAUREAL - 19 augustus 2020
10

Great service, great machine.

Overall great experience: order quickly processed and delivered; customer service professional and helpful.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Napoli - 18 augustus 2020
8

Very good laptop

Good performance , good battery life, very refreshing to buy a laptop without a gratuitous donation Microsoft. Much cheaper than the alternative mainstream brands I was looking at for the spec. Only one niggle (and reason for 4* rating) is the keyboard, only US option, I'm a programmer and all the symbols keys are in the wrong place, or if I switch to a sensible keyboard some keys are missing, (and I'd need stickers to put on the keys)

Reactie van het bedrijf

Dear Derek,Thank you very much for your beautiful review! I have to say that the L141CU is the only laptop where only US International is an option. I believe this is also clearly stated on the product page and you were aware of this in advance.This has to do with the fact that unfortunately we cannot import the L141CU anymore with a blank keyboard (so we can laser engrave the keyboard layout).Sorry for the inconvenience.Sincerely, LaptopwithLinux

Zou je ons aanbevelen? Ja
- London - 17 augustus 2020
9

fast delivery and support response.

GOOD: Very silent running, fast, good design, light weight, long lasting charge (~5.5 hrs) Good quality computer which is running very smooth and very silent.BAD: Quality of speaker sound is bad especially as I was a mac pro user a week ago and changed to this one very considerable quality drop
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Cambridge - 16 augustus 2020
10

Perfect experience

Super support from Peter Pont. He solved all my question very quickly. Super support. I recomend buy in this store.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rorschacherberg - 14 augustus 2020
10

Kan zo geen verbeterpunten bedenken, dus 5 sterren!

Prima support en apparaat bevalt goed.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vaassen - 13 augustus 2020
10

Klantvriendelijk, deskundig, service en ondersteuning izeer in orde

Mijn laptop had een hardware mankementje (al bij aankoop). Ik had alle "voorschriften" m.b.t. retourneren en garantie nog niet gelezen en maakte dus een afspraak om langs te komen. Met een uurtje was het probleem opgelost. Kom daar nog eens om. Bravo !!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Warnsveld - 10 augustus 2020
10

Fantastic - great hardware, software config, and sales service!

First of all, the laptop configuration process was quick and intuitive. The purchase process was also easy to manage and navigate. The laptop arrived as expected and everything has worked perfectly.The only room for improvement would be notification up front that the shipping process is delayed due to the COVID situation.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Basel - 9 augustus 2020
10

Prima Laptop, Manjaro Linux perfect geinstalleerd.

Op dit moment geen tijd om uitgebreid met dit nieuwe werkpaard aan de slag te gaan. De eerste tekenen zijn echter prima.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 2 augustus 2020
10

Goede communicatie, snelle levering en fijne support

Laptop op zaterdag besteld. Dinsdag werd hij precies volgens specificaties (hardware / software / instellingen) geleverd. Ik werd ook vlot geholpen met een support vraag die ik had.Prima!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Jongkind - 2 augustus 2020
10

great service, great machine, thx a lot

Good selection of computers and accessories / hardware. Thanks for the pre-installation of the software packages. Switch on computer, password, here we go. Cool.Fast delivery, good service, thanks to all involved. I gladly recommend for Linux computers
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leipzig - 30 juli 2020
10

Precies wat ik zocht.

Gekozen voor laptopmetlinux om Niet alleen een mooi stuk hardware te kopen wat goed compatible is met Linux, maar ook om Linux-hulp te vinden als ik die nodig heb.Zeer tevreden met mijn aankoop en de hulp die ik tot nu toe heb ontvangen. Top!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Midden Nederland - 22 juli 2020
10

Top!

Het advies vooraf maar ook de service achteraf. Ik kon prima nog wat vragen stellen na de levering en daarnaast natuurlijk een hele fijne laptop.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- amsterdam - 20 juli 2020
7

Positief

Wel goed,Maar ik moet zeggen dat het geluid veel te wensen overlaat, Vooral voor iemand die veel met muziek bezig is.Valt mij erg tegen!1 Erg blikachtig...
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Naaldwijk - 20 juli 2020
9

Top support, ook van niet direct gesupporte distributies.

Had wat problemen met mijn nieuwe "state of art" laptop, lag aan de distributie (opensuse) maar het loopt nu als een zonnetje. Topwinkel, probleemloze levering en top support.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sevriens - 19 juli 2020
10

Bought clevo L141, Service is superb, machine is great!

All my friends call me batshit crazy for ordering a 1500 euros laptop from a this site they think it is a scam, but the customer service really convinced me, they are really really friendly and easily accessible on WhatsApp. They even set up the development environment for me and a Linux distribution outside of the given selected choices.The machine itself (Clevo L141 with i7, 40g ram, and 1tb PCIe SSD) is really really beautiful, the battery is superb, I used it for 8 hours on backend developing and it still has nearly 70% battery. The screen has really good quality, and it is really comfortable to look at. the keyboard is very soft and nice for development. The machine does not overheat and is really fast. The machine I very light with the charger included it is under 1300 grams,There are 2 downsides though: it does not have USB thunderbolt port it does not really matter for me but if you need eGPU that is not really ideal, the second downside is the speaker´s quality is mediocre I personally don't mind that because I use headphones anyway.But don't be turned away by the downsides, the machine overall is superb, way batter than any other competitors of its price range on the market.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gouda - 15 juli 2020
10

Quick turnaround, built exactly as expected

Great build quality and shipped fast!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- London - 10 juli 2020
9

Prima

Fraaie laptop en snel geleverd, met alleen de gevraagde software en geen 'bloatware'
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarlem - 9 juli 2020
10

Goed aanbod & goede customer service

Prima hardware, goede prijs en out of the box compatible met Elementary OS, PopOS, etc. Helaas had één (van de vier) laptop een haperende spatiebalk, en dit werd geweldig (en snel) opgelost. Foutje kan gebeuren, maar dankzij goede communicatie en snelle vervanging maakt het de ervaring eigenlijk alleen maar beter. Geeft vertrouwen. Hou dit vol!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amersfoort - 9 juli 2020
10

Uitstekende service bij een premium Linux laptop

Op zoek naar een Linux laptop met alles erop er eraan kwam ik via reddit Laptop met Linux tegen. De meeste vragen waren op de site al beantwoord, maar een speciaal verzoek kon ik niet vinden. De vraag per mail gesteld en een uur later kon ik gerustgesteld een laptop bestellen. De laptop werd een werkdag later geleverd en lijkt een geweldige premium laptop te zijn.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Drogteropslagen - 6 juli 2020
10

Excellent service

HIghly recommeded
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 30 juni 2020
10

Een erg goede laptop en razendsnel geleverd!

Na ruim een week zoeken en vergelijken gekozen voor Laptop met Linux. Een uitstekende keuze blijkt: snelle machine na snelle levering! Op 2 minor vragen ook weer snel antwoord gekregen. Twee mensen zijn al geïnteresseerd: ook voor mij is hier een bruikbaar systeem te vinden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eindhoven - 27 juni 2020
10

Fantastische service met fantastische producten

Heb mijn Linux laptop hier besteld. In alles top. Ondersteuning, afhandeling, informatie en (niet onbelangrijk) het product zelf. Ik geniet er iedere dag van!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 26 juni 2020
10

Extremely fast delivery and customer service, and a brilliant laptop

The order I placed was processed very quickly, and the laptop exactly as I was hoping. :)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oxford - 23 juni 2020
10

Goede service, goed product

Goede service, goed product. Snel geleverd. Vriendelijke correspondentie.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 19 juni 2020
10

Excellent support

Thank you for your all your help.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- UK - 16 juni 2020
10

Geweldig en goede service

Ik heb heel goed mijn vragen beantwoord gekregen en goede en snelle levering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eexterveenschekanaal - 12 juni 2020
10

Probably the best customer service I had

A customer couldn't expect a better service. Everything was perfect, from the delivery to email exchanges. Besides from being kind and professional, laptopwithlinux cared about additional transaction fees from TransferWise and covered them. The laptop works flawlessly as well!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- London - 10 juni 2020
9

Uitstekend! Niks op aan te merken

Contact en service was prima. Op advies via website en persoonlijk advies juiste laptop uitgekozen en besteld. Vervolgens de bestelling spoedig thuis gestuurd gekregen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 9 juni 2020
10

Supersnel !

Precies waar ik om gevraagd had, netjes verpakt en heel, heel, heel snel geleverd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Venlo - 1 juni 2020
9

Tevreden over technische oplevering, maar inpakken en verzenden kan veel beter

Waar het om gaat, nl. de computer: helemaal tevreden. Minpunten: In de verpakking zit een usb-stick. Heb ik iets gemist? Maar ik wist niet wat de bedoeling daarvan was. Inmiddels wel.Doosje was wel heel slordig verpakt, een kleine doos in een veel te grote doos, zonder voldoende opvulmateriaal. UPS gaat niet zorgvuldig om met het pakket, gevolg: ook nog een gat in de doos. Waarom niet op de verpakking: "Voorzichtig". Ik heb geen ervaring met UPS, maar het is een niet erg betrouwbare pakkettransporteur. Slordig met het pakket en komt ook zijn afspraken niet na. Track- en trace: dat heb ik wel veel beter meegemaakt.

Reactie van het bedrijf

Beste Wim,Hartelijk dank voor uw beoordeling! Wordt zeer gewaardeerd. Wij gaan uw feedback omtrent de verzendverpakking uiteraard oppakken!Met het oog op duurzaamheid proberen wij zo veel mogelijk verzendmateriaal van onze toeleveranciers te hergebruiken. Helaas is dit in uw geval dus niet goed bevallen. PS. normaal tapen wij het pakket in met waarschuwingstape als 'Breekbaar' in 3 talen, maar helaas was het tape afgelopen week op. Onze excuses hiervoor!Erg vervelend om te horen dat u inmiddels een slechte ervaring met UPS heeft gekregen. Wij bieden twee verzendopties aan, UPS en PostNL. Wij verzenden het liefst met UPS, ondanks dat ze de duurste transporteur zijn. Dit omdat ze normaliter juist voorzichtiger met de pakketten omgaan (nette bezorgers, geen overvolle bussen, enz) wat bij een dure investering als een laptop zeer gewenst is. Dit is in uw geval dus niet gebeurt.Wij nemen uw klacht over de verzending zeer serieus en hebben hiervan tevens een aantekening gemaakt naar UPS. Dit kan niet nogmaals gebeuren.Excuses voor het ongemak!Met vriendelijke groet, LaptopmetLinux

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kampen - 29 mei 2020
10

Uitstekende verzorgde levering van prima werkende laptop

Ik was specifiek op zoek naar een laptop om Debian Linux op te draaien. Omdat ik graag zeker wilde zijn even een paar vragen gemaild. Die werden vlot beantwoord waarmee voor mij de weg vrij was voor een bestelling. Ik bestelde een machine met de opmerking dat ik de software installatie zelf wilde doen vanaf de meegeleverde USB stick. Dit was geen enkel probleem en ik kreeg een mooie mail met copy/pastebare commando's om de drivers en een kernel uit backports te installeren.Machine werkt prima, met de bang for the buck zit het helemaal OK.Een Nederlandse leverancier leek me beter dan iets uit Amerika laten komen met het oog op eventuele garantie / aftersales issues. Comexr BV heeft laten zien dat dit heel proffesioneel en soepel kan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sommelsdijk - 29 mei 2020
10

Uitstekende service, top laptop

Aankoop van de laptop verliep uitstekend. Ook nadat de laptop gekocht was bleef het bedrijf betrokken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Godlinze - 26 mei 2020
10

Super vriendelijk en professioneel!

Een absolute aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kortemark - 25 mei 2020
10

Great customer experience

I was happy to find a company providing linux laptops in the Netherlands, after order I got it on my hands very quickly and with everything working out of the box. The support over whatsapp had been great for questions about the order and hardware.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 22 mei 2020
10

André Smit

Contact gehad en perfect geïnformeerd. Bezorging binnen 3 dagen Top.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Volendam - 20 mei 2020
10

On point service & great customer service experience

Quick, friendly and on spot response. I was kept updated until the laptop was delivered.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoofddorp - 19 mei 2020
10

Erg blij met deze perfect werkende laptop

Product precies geleverd zoals verwacht. Laptop was de dag na mijn bestelling al binnen. Fijn en snel contact via email.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 18 mei 2020
10

Mooie laptop voor een goede prijs, en snelle service.

Een tevreden klant
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vijlen - 17 mei 2020
10

Helemaal top!

Geweldige service. Ben zelf 2 jaar geleden overgestapt naar Linux. Ik wilde graag een nieuwe laptop en het fijne hier is dat ik het zelf kan samenstellen.Ik had donderdag een bestelling gedaan en kon zaterdag nog iets wijzigen, omdat ik achter af iets anders wilde.Er werd via Whatsapp snel gereageerd, dus dat was top. Dinsdag pakket binnen. Helemaal top!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - 15 mei 2020
10

Super

Snel en goed!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 15 mei 2020
10

Vriendelijk, behulpzaam en klantgericht

Peter communiceert vlot, is geduldig en levert goede producten, met garantie en service aan een scherpe prijs. Daarvoor steek je al eens de grens over :-)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gent - 12 mei 2020
10

Fantastisch!

Supergoede, correcte service met een vriendelijke medewerker die een zeer duidelijke uitleg gaf. Ik begrijp waarom deze firma wordt aangeprezen tot in België.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oud-Turnhout - 12 mei 2020
8

Goede Services en snel geleverd

Bestelling was snel geregeld. De bestelling wasbinnen een paar dagen al binnen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuwegein - 11 mei 2020
10

Super happy!

I got my laptop faster than I expected and it was complete, pre-installed as requested and everything working perfectly.I usually bought brand computers and removed Windows to instaled linux. That takes time and effort and not everything works out of the box.Buying a laptop like this saved me so much time and money.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 8 mei 2020
10

Prima laptop geleverd!

Al een tijdje op zoek naar een nieuwe laptop. Omdat ik zelf Ubuntu Linux al enige jaren gebruik op zoek gegaan naar een laptop die direct met Linux is geïnstalleerd. Hierbij uitgekomen op Laptop met Linux. Laptop met Linux heeft een duidelijk overzicht met hoe je je laptop kan samenstellen. Gekozen voor de NH70RZQ met 17,3 inch scherm. Ondanks dat Ubuntu 20.04 net is uitgekomen kon ik dit OS toch al selecteren, TOP dus. Levering was snel, binnen 3 dagen. Laptop draait nu een week tot volle tevredenheid.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendal - 6 mei 2020
9

Ideale prijs/prestatie, goede informatie vooraf

Vorige laptop (een BTO uit 2014) begon mankementen te vertonen. Na uitgebreide zoektocht naar een nieuwe laptop, de standaard Dell, HP, Lenovo etc opzij geschoven, en toch weer voor een eigen configuratie gegaan. Kom je al snel bij de Clevo laptops uit, waarvan een aantal aanbieders zijn in Nederland. Her en der wat informatie gevraagd, en laptopmetlinux gaf de meest heldere info. Geen opties voor betere koelpasta, betere kwaliteit RAM modules of dode pixel garantie. Ze gebruiken gewoon STANDAARD de betere componenten, en leveren standaard garantie op dingen als dode pixels. En niet tevreden? Gewoon binnen 2 weken retourneren. No-nonsense, daar hou ik van! Oh, en qua prijs ook nog de beste. Kortom, een dikke aanrader.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dalen - 3 mei 2020
10

Meedenkend

Heb een laptop gekocht. Laptop werkt goed en ziet er ook nog eens goed uit.Er word met je meegedacht en als je vragen hebt, dan word er snel een oplossing geboden.Al met al een zeer prettige ervaring.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 2 mei 2020
10

Prima workstation geleverd!

Tevreden over het workstation zelf, snel volgens afspraak geleverd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 1 mei 2020
9

Goede laptop, goed geconfigureerd

Laptop werkte out-of-the-box meteen perfect.Driver voor verlicht toetsenbord was meegeleverd met een handig scriptje dat na updaten van de kernel de drivermodule opnieuw netjes installeert.Enig verbeterpuntje: ook de optie aanbieden om de laptop te leveren met encryptie (voor een laptop wel nuttig).
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Brussel - 18 april 2020
8

Goede hardware, snelle service

Ik ben erg tevreden met de opties op de website en de mogelijkheid om alles door Laptop met Linux samen te laten stellen. Er zaten wat slordigheden in de afhandeling van mijn bestelling (username en hostname verwisseld, 32bits installatie in plaats van 64bits, en foutje in technische omschrijving mini PC), maar ze stonden klaar om het snel en netjes op te lossen. Vanwege de slordigheden 4 sterren en geen 5. Toch zal ik zeker de volgende keer weer bij ze bestellen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoofddorp - 13 april 2020
10

Perfecte laptop

Laptop besteld de volgende dag al geleverd en heel content over het product. Top site. Bedankt Linux.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Assenede - 13 april 2020
10

Excellent service: fast, prompt and good value

I love my laptop. Came with all the software I asked. No issues. Everything works perfectly. Very quick turn around time and delivered promptly.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Southampton - 13 april 2020
10

prettig geholpen, afspraken nagekomen

Eerst even telefonisch een verkennend gesprek gehad. Er werd direct opgenomen. Hardware doorgenomen. En besteld en keurig binnen 3 dagen geleverd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schalkhaar - 11 april 2020
10

Great laptop, good price, excellent service!

I highly recommend Laptopforlinux!I do machine learning and bioinformatics and needed a powerful laptop that would work with Linux. Tried a couple of Windows gaming laptops but somehow always ran into issues with installing Ubuntu on them (bios bugs, etc)... I'm very happy with the Clevo NH55RGQ 15,6-inch Grafische Workstation, great design, quality feel, no issues whatsoever, and you can put up to 64GB RAM on it for a good price.If you use Linux OS, this is the place to buy from!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 10 april 2020
10

Best

Fast good an super polite.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dusseldorf - 3 april 2020
10

Great Experience with Peter

Peter has been extremely helpful with answering my queries. And the laptop works great. Would definitely recommend this to friends and family.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eindhoven - 23 maart 2020
10

Prima service, uitstekend product!

Heel goede prijs/kwaliteit, mooie en krachtige laptop die niet onder moet doen voor de gekende maar veel duurdere merken. De service is ronduit schitterend. Een aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Antwerpen - 20 maart 2020
10

Perfect experience

My order was filled very quickly, and despite a small mistake I made while filling in my delivery details, everything was sorted out smoothly and was shipped on time. The package arrived in Belgium on the 3rd day. Out of the box, all hardware and software behaves exactly as it's supposed to. The machine is speedy, light and looks good. I couldn't be more pleased -- highly recommended!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leuven, BE - 15 maart 2020
10

Geweldig!

Heel vriendelijk te woord gestaan én geholpen aan de telefoon. Het aanbod om de thuisgestuurde laptop nogmaals te willen installeren met Ubuntu nadat wijzelf foutief hadden ingelogd en het programma niet konden opstarten, vonden wij bijzonder! De laptop is ook zeer naar onze zin, prachtige beeldkwaliteit. Kortom: wij vinden de service van Laptopmetlinux oneigentijds klantvriendelijk! Zeer tevreden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dam - 8 maart 2020
9

Snelle service en laptop voldoet aan de verwachtingen

Ik was op zoek naar een laptop waarvan ik zeker wist dat alle hardware ook goed werkt onder Linux. Na een tijdje googlen vond ik "Laptop met Linux" en was al vrij snel overtuigd dat ik hier mijn nieuwe laptop wilde bestellen.Vragen over mijn gewenste systeemeisen werden snel via e-mail beantwoord en daarna was mijn keuze snel gemaakt.Binnen enkele dagen had ik mijn laptop in huis en hij werkt erg goed.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eerbeek - 3 maart 2020
10

Laptop met Linux zet de standaard als het om service gaat!

Het uitzoeken en bestellen gaat heel makkelijk. De website is overzichtelijk en geeft goede informatie. Als je een vraag hebt krijg je snel antwoord. In mijn geval was er een korte vertraging als gevolg van de levering van een product uit China. Uit de afhandeling daarvan bleek de top service die dit bedrijf biedt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Houten - 1 maart 2020
10

Snelle en goede service en support, ook after sale.

Ook aan een niet ondersteunde Linux distro.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Susteren - 22 februari 2020
10

Super service

Ik ben super tevreden over mijn aankoop, en heb de laptop snel ontvangen.De linux OS die ik wou stond er helaas niet bij, maar na contact kon deze toch voor mij getest en geïnstalleerd worden op de laptop.Super dat ze zo ver gaan voor hun klanten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tubbergen - 21 februari 2020
10

GE-WEL-DIG

Ik ben na lang speuren en overwegen uitgekomen bij laptopmetlinux.nl en ik was al vrij snel overtuigt dat ik hier mijn laptop ging samenstellen. De service en het contact en net dat beetje extra wat ze leveren is wat je als klant tegenwoordig toch wel zoekt. Tenminste ik wil. Dus vorige week een flinke laptop laten samen stellen deze was mooi binnen de levertijd en zonder problemen geleverd en alles werkt naar behoren en ik moet zeggen de upgrades wat ik had laten samen stellen werken behoorlijk naar mijn wensen. Laptopmetlinux.nl is en ga ik zeker aanraden bij mensen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Limburg - 18 februari 2020
10

vlotte en snelle levering , uitstekend product

zeer goede prijs/kwaliteit voor een computer die volledig aan mijn wensen voldoet.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- HOOGSTRATEN - 15 februari 2020
10

Vlugge en perfected delivery van een linux laptop

Alles werkt out of the box. Laptop is snel en perfect geinstalleerd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- gent - 3 februari 2020
10

Snelle levering, alles werkt top!

De bestelling en levering verliepen heel vloeiend. Echt super dat dit bestaat!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 3 februari 2020
9

Keuzevrijheid en service

Sinds de opkomst van Windows 8 ben ik overgestapt naar Linux, eerst Ubuntu, Linux mint, Zorin 12 core en nu Zorin 15.1 ultimate. Mijn Dell laptop had dringend een nieuwe batterij nodig, maar deze verrekte het om op te laden. Dan maar gezocht naar een nieuwe laptop en liefst zonder OS omdat ik de betaalde versie had van Zorin. Zo ben ik bij laptop met linux terecht gekomen. Mijn keuze viel al snel op twee van 15,6 inch. Maar om de prijs wat te drukken en wat meer in processor geheugen en ssd te steken, koos ik voor het goedkopere model zonder Thunderbolt.Super snel geleverd maar zonder USB stick (vergeten) welke na een mailtje met een paar dagen vertraging gratis werd toegestuurd (goede service dus). De installatie ging super vlot, en het opstarten duurde amper 20 sec. Positief:Licht van gewicht, snelle opstart, zeer goede ingebouwde Bluetooth (draadloze bluetooth muis wordt bij opstart direct herkent en gekoppeld). Verlicht toetsenbord. Negatief: Muispad gaat niet altijd even vlot (haperend). Toetsenbord verlichting is niet van kleur te veranderen in Linux (enkel Windows drivers) dus blijft het blauw. Voor de rest een top machientje

Reactie van het bedrijf

Beste Klant,Hartelijk dank voor het geven van deze prachtige beoordeling. De toetsenbordverlichting is wel te veranderen in kleur met de FN-toetsen op Linux. Normaliter configureren wij dit voor de klanten die hebben gekozen voor een Linux OS, maar u heeft ervoor gekozen om zelf het besturingssysteem te installeren. Wat uiteraard geen enkel probleem is ;).We hebben u de instructies voor het configureren van de toetsenbordverlichting per e-mail toegestuurd.Met vriendelijke groet, Laptopmetlinux.nl

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoboken - 31 januari 2020
10

Prima

Makkelijk en eenvoudig de pc samenstellen die je graag wilt hebben. Snelle en correcte levering.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gouda - 29 januari 2020
9

Goede prijs, snelle levering

Voor een ieder die, zoals ik, op zoek is naar een snelle laptop met Linux zonder daar zelf te veel aan te moeten modderen, is dit een hele fijne oplossing. De prijs is zeer goed en de levering is vlot (binnen 3 dagen geleverd). Ik ben ook zeer tevreden met het geleverde product.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Etten-Leur - 25 januari 2020
9

Klantvriendelijk en professioneel

Goede hulp gekregen met het samenstellen van een laptop die paste bij onze projecten. Makkelijk contact via WhatsApp en korte reactietijd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Enschede - 23 januari 2020
10

Werkt gewoon lekker

Ik kan eigenlijk niks negatiefs bedenken. Mijn bestelling was kompleet en veel eerder geleverd dan ik had verwacht. Het systeem werkt gewoon goed zoals je mag verwachten van een kompleet product.Wat mij ook erg aanstond is dat men geen account hoeft aan te maken om een bestelling te plaatsen, iets wat bijna alle andere internet leveranciers vereisen (ik heb zelf nog geen één ander bedrijf gezien die ook geen account vereist). Tuurlijk moet je wat gegevens invullen, anders weet men niet waar te leveren, maar je bent daarna niet gebonden dmv een account.Ik raad LaptopmetLinux zeker aan voor mensen die iets anders willen dan MacOS of Windows en een draagbaar systeem willen. En ik denk dat ik in de toekomst zeker nog zaken zal doen met dit bedrijf.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eerbeek - 20 januari 2020
9

Fijn werkende laptop.

Goede configuratie mogelijkheden om een laptop naar wens te laten samenstellen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leeuwarden - 18 januari 2020
9

great

The support is perfect, very professional. The site must be even in english.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- grosseto - 16 januari 2020
10

Goede service

Snel en goed anticiperen op vertraagd bestelproces. Idem tav vragen over werking product
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Brummen - 16 januari 2020
10

Veel keuzemogelijkheden en prima op maat geleverd

Zeer positief
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leiden - 12 januari 2020
9

In goed overleg met de klant wordt maatwerk geleverd

Over een aantal zaken was ik niet zeker en wilde ik de opname van bepaalde componenten in configuratie laten afhangen van de prijs. Goede response, ook telefonisch contact, en goed advies over alternatieven. Flexibele omgang met de aanvankelijke bestelling die via de webinterface was gedaan. Gewoon goed klantgericht maatwerk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zaandam - 11 januari 2020
10

Zetten net even de extra stap

Los van het feit dat de laptop gewoon een goede laptop is die je precies kan configureren zoals je zelf wil, en ze de laptop goed geinstalleerd hebben met Linux, levert deze leverancier net even wat extra service. Ik wilde een distributie hebben die niet op hun standaard lijst stond (Salix); het was geen probleem om deze te testen met de hardware. Door compatabiliteitsproblemen (oude kernel in Salix en nieuwe video-kaart) toch met Mint laten afconfigureren, en er zelf thuis Slackware opgezet.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Mijdrecht - 10 januari 2020
10

Uitstekende service. Zeer tevreden over de bestelde laptop.

.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Belgie - 10 januari 2020
10

Mooie website, goed verhaal, goede service, goed product. Uitstekend!

Ik ben tevreden met de het advies van laptopmetlinux. Ook ben ik tevreden met mijn nieuwe laptop. Laptopmetlinux is zeker aan te bevelen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - 31 december 2019
8

(te) weinig leermateriaal voor beginners en (te) weinig documentatie

Ik gebruikte Unix/Linux van 1980 tot 1995. Voor wetenschappelijk onderzoek (FORTRAN) en publicaties (LaTeX). Daarna tot voor kort Microsoft Windows.Bij deze laptop aanschaf moest ik dus ook systeembeheerdersachtige taken begrijpen en uitvoeren en daartoe ontbrak me de relevante info.Het zelf samenstellen van een configuratie vond ik heel positief.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 29 december 2019
9

Prima laptop en goede service!

Mijn laptop werkt prima. Het enige probleem is dat ik Clonezilla (open source kloonprogramma) niet aan de praat krijg. Ik heb met Peter Pont (Laptop met Linux) contact hierover opgenomen en hij is op zoek naar een oplossing.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heerhugowaard - 24 december 2019
10

Uitstekend advies en een snelle levering van een prachtige laptop

Een aantal gerichte vragen heeft mij geholpen de feitelijk gewenste samenstelling van de laptop scherp te krijgen. De prijs was goed en de levering snel. Ben blij met mn keuze en met de laptop
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Okken - 21 december 2019
8

Goede prijs kwaliteit verhouding, je kan er als developer je werk goed mee doen.

== specs == Kosten: 1240 euro; laptop: Clevo N141CU 14-inch Thunderbolt Ultrabook (#CLEVO-N141CU); Processor: i7-10510U (1.80 tot 4.9 GHz – 4 Cores – 8 Threads – 8MB Cache); Geheugen: 32 GB DDR4 @ 2666MHz (2 x 16 GB); 500 GB NVMe PCIe M.2 SSD (Seq. Lees: 3400 MB/s, Schrijf: 2300 MB/s); Additionele Opslag: 250 GB 2.5" SSD (Seq. Lees: 550 MB/s, Schrijf: 520 MB/s)/== scherm == Prima scherm, niet zo scherp als mijn thinkpad x1 carbon 2017, maar goed genoeg. Helaas wel goed zichtbare backlightbleeding in hoeken in donkere omgeving. Maar bij normaal gebruik ook 's avonds merk je daar weinig van. Daarnaast kan je het scherm niet heel ver buigen wat jammer is, maar goed mee te leven.== toetsenbord == Erg goed toetsenbord, kan kan typen zich meten met mijn carbon x1 en dat zegt veel. Ook zinnige layout voor mensen die vaak typen of developers. Toetsverlichting heeft 5 standen wat erg prettig is. Enige jammere is dat toetsen zoals u,o,p,j,k,l,m als alternate function key getallen hebben, dit vind ik onzinnge plaatsing en gebruik van alternate keys via function knop.== touchpad == Is ok, vond in begin wat ruwer aanvoelen voor wat het waard is. Touchpad van carbon x1 is fijner en van de mac is nog fijnst van allemaal natuurlijk. Ook is touchpad wat aan de kleine kant en in fedora moest ik tap to click aanzetten, dit werkte eerst niet en ik kon enkel de dedicated muisknoppen onder touchpad gebruiken. Maar je kan er prima mee werken is niks mis mee.== dagelijks gebruik == Ik ben developer en draai Intellij/Webstorm voor respectievelijk Java en Typescript compilatie. Deze laptop is gevoelsmatig sneller dan mijn x1 carbon en dat is voor mij alleen al de validatie dat ik de goede keuze heb gemaakt. Ik gebruik ook docker en virtualbox en 32 Gb RAM is fijn. Ventilatoren staan bijn continue volaan te blazen, om dit tegen te gaan kan je een linux cpu power management applicatie installeren.== batterij == Is ok, paar uur. Geen Windows tijden en zeker geen mac tijden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 20 december 2019
10

Een snelle en handige laptop

Mijn keuze van laptop was snel gemaakt. Ik had gekozen om een snelle versie van laptop samenstellen. Het samenstellen van de laptop ging vrij goed voor een leek.Ik kan enkel zeggen dat ik zeer tevreden ben, mijn doeleind om foto's te bewerken is zeer goed haalbaar. De snelheid wat de computer heeft is een deugd, een raw foto bewerken gaat zeer goed!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Turnhout - 20 december 2019
9

Mooie laptop precies wat ik wilde!

Snel en goed geleverd, precies volgens specificaties. Dropbox installeren gaf nog enige moeilijkheden, maar via AskUbuntu kwam ik al snel op een goede remedie. Nu probeer ik mijn wachtwoord nog aan te passen, dat lukt nog niet. Verder is de laptop snel en werkt prima!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amersfoort - 7 december 2019
10

Erg prettig en professionele service

Tijdige levering. Goede communicatie. Kennis en Kunde. Al met al een zeer tevreden klant.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- ALBERGEN - 15 november 2019
8

Prima levering

Er was in de meegeleverde brief geen duidelijke aanwijzing voor het initiëren van de laptop. Het wachtwoord stond een beetje verloren onderaan.graag betere instructies voor de wat onervarenen onder ons. Hoe kan ik het wachtwoord personaliseren?

Reactie van het bedrijf

Beste Laurens,Dank voor uw prachtige beoordeling. In tegenstelling tot Windows, is het bij Ubuntu verplicht om een wachtwoord in te stellen tijdens de installatie/configuratie. Wij zijn op de hoogte over de onduidelijkheid van het standaard wachtwoord. Wij zijn bezig met een betere methode om het wachtwoord van een Linux laptop te verstrekken aan onze klanten. Tevens meer informatie over hoe het wachtwoord te wijzigen is. U leest hier hoe het wachtwoord in slechts enkele stappen te wijzigen is: https://help.ubuntu.com/stable/ubuntu-help/user-changepassword.html.nlMet vriendelijke groet, Klantenservice Comexr B.V.

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Halle - 6 november 2019
10

Heel aardige mensen, ook als ze je niets kunnen verkopen.

Heel aardige mensen, ook als ze je niets kunnen verkopen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 29 oktober 2019
10

Top service, snel contact!

Prima eerste ervaring met dit bedrijf! Op vragen via e-mail wordt snel en vriendelijk gereageerd. Peter van Laptop met Linux denkt mee in oplossingen en heeft duidelijk verstand van zaken. Erg fijn en voor herhaling vatbaar.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Doetinchem - 29 oktober 2019
8

prima service

goede prijs voor de prima hardware, goede service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- numansdorp - 21 oktober 2019
10

Prima, ondanks dat ik geen klant van hen ben antwoord op mijn vraag gekregen.

Akkoord.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- den haag - 2 oktober 2019
10

Snel en duidelijk.

Ben nog geen klant maar stelde een vraag. Binnen 10 minuten het antwoord! Dát is wat ik noem: service...
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bredevoort - 1 oktober 2019
10

Uitstekend!

Duidelijke site, je kiest de laptop die je wilt hebben. Vervolgens kan je deze heel makkelijk configureren met de benodigde onderdelen en laten installeren met je favoriete Linux. Daarbij krijg je snelle verzending en de gekozen Linux ook nog eens gratis op een USB-stick.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Apeldoorn - 23 september 2019
10

Zorgvuldig en deskundig. Top

Op zoek naar een laptop met Ubuntu ipv een nieuwe kopen met Windows en dan zelf installeren, gekozen voor Laptop linux. Alles werkt direct naar wens, en kontakt is zeer prettig
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - 9 september 2019

Terug naar de winkel?

Clevo NL51CU Linux Laptop Kopen

Clevo NL51CU 15.6-inch Metal Design

Portabiliteit: 15.6-inch display - tot 6 uur accuduur - 2.1kg
Opslag: Max. 1x M.2 PCIe SSD - 1x 2.5" SSD/HDD
Graphics: Intel UHD Graphics 620
Snelheid: Keuze uit Intel Core i3, i5, i7 - Max. 64GB geheugen

Vanaf

€538,00
incl. 21% btw
Nu Samenstellen
Clevo L141CU Magnesium Laptop

Clevo L141CU 14-inch Magnesium Laptop

Portabiliteit: 14-inch display - tot 14 uur accuduur - 0.9kg
Opslag: Max. 1x M.2 SATA SSD - 1x M.2 PCIe/SATA SSD
Graphics: Intel UHD Graphics 620
Snelheid: Keuze uit Intel i5, i7 - Max. 40GB geheugen

Vanaf

€899,00
incl. 21% btw
Nu Samenstellen
Clevo NH55RGQ Mx250 Linux Laptop

Clevo NH55RZQ 15,6-inch Workstation

Portabiliteit: 15.6-inch display - tot 4 uur accuduur - 2.2kg
Opslag: Max. 1x M.2 PCIe SSD - 1x 2.5" SSD/HDD
Graphics: Intel UHD Graphics 630
Snelheid: Keuze uit Intel 9gen i5 - Max. 64GB geheugen

Vanaf

€629,00
incl. 21% btw
Nu Samenstellen
Menu
WINKELWAGEN DELEN