Volg Laptop met Linux vanaf nu op Social Media

Gepubliceerd op:
Bijgewerkt:
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Volg Laptop met Linux vanaf nu op Social Media
Deel dit artikel

Er is een lang aangevraagde functie toegevoegd aan de website; een nieuwsrubriek! De afgelopen dagen, weken en zelfs maanden heeft ons team vragen gekregen of ze ervoor kunnen zorgen dat u op de hoogte blijft van het laatste nieuws. Nieuws zoals onze laatste toevoegingen op het gebied van producten, tips met betrekking tot Linux, nieuwe configuratiemogelijkheden die we aanbieden voor onze laptops, prijsvragen en ‘last but not least’ speciale kortingen die we aanbieden.

De afgelopen weken hebben we met ons team besproken hoe dit het beste kan worden geïmplementeerd op onze eigen website, maar ook via andere kanalen. Uiteindelijk zijn we op het idee gekomen om dit nieuwsgedeelte toe te voegen aan onze website. Daarnaast willen we ook relevante nieuwsupdates met u delen op onze social media kanalen. Volg ons op Reddit, Twitter en Facebook. We staan ook te popelen om onze eigen subreddit te starten, helaas moeten we 30 dagen wachten tot we in staat zijn om dit te doen vanwege de regels en voorschriften van Reddit. Hier zullen we in de toekomst meer over delen!

We hopen dat u uitkijkt naar onze berichten op deze social media kanalen en dat we op deze manier uw wensen kunnen vervullen om u op de hoogte te houden van al het nieuws met betrekking tot onszelf en Linux. Ons hoofddoel was altijd om het gevoel van vrijheid, transparantie en privacy te bevorderen. En we hopen dat het aanbieden van de mogelijkheid om ons te volgen voor extra nieuws over Linux deze doelen ten goede zal komen.

Laatste Nieuws

WINKELWAGEN DELEN