openSUSE Leap en Tumbleweed nu beschikbaar op onze laptops

Gepubliceerd op:
Bijgewerkt:
  1. Home
  2. Nieuws
  3. openSUSE Leap en Tumbleweed nu beschikbaar op onze laptops
Deel dit artikel

Wij bij LaptopmetLinux zijn blij te kunnen aankondigen dat we openSUSE toevoegen aan ons steeds uitbreidende portfolio van Linux distributies. Vanaf vandaag zal openSUSE beschikbaar worden gemaakt op al onze compatibele systemen. Kijk in onze webshop om te zien welke systemen beschikbaar zijn met openSUSE!

OpenSUSE is een door de gemeenschap gedreven Linux distributie die de beste stabiliteit in zijn klasse biedt. Een van de grootste voordelen van openSUSE is YaST, de setup tool. Dit heeft een zeer professioneel uitziende, eenvoudig te gebruiken interface en kan worden gebruikt als een commandline versie.

OpenSUSE is vooral bedoeld voor gevorderde Linux gebruikers en developers. Deze gebruikers zullen zich met openSUSE helemaal thuis voelen vanwege de zeer geavanceerde mogelijkheden. Dit betekent dat u met openSUSE bijna onbeperkte mogelijkheden tot uw beschikking heeft om te doen wat u wilt! Het meest indrukwekkende blijft hoe openSUSE erin slaagt om zoveel mogelijkheden te geven zonder het te gecompliceerd te maken voor nieuwere Linux gebruikers.

We zullen de Leap versie uitrollen op ondersteunde systemen. Voor andere systemen stellen wij de Tumbleweed of rolling update versie beschikbaar.

Laatste Nieuws

WINKELWAGEN DELEN