Tongfang PF5NU1G AMD Ryzen is nu beschikbaar

Gepubliceerd op:
Bijgewerkt:
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Tongfang PF5NU1G AMD Ryzen is nu beschikbaar
Deel dit artikel

Het heeft even geduurd voordat wij informatie verstrekte over de actuele beschikbaarheid en levertijd van de Tongfang PF5NU1G. De meeste van jullie staan vast te popelen om de 15.6 inch Tongfang AMD Ryzen in handen te kunnen nemen. Maar er is zeer goed nieuws! Het lange wachten is voorbij en de aanschafprijs hebben we hetzelfde kunnen houden. Inmiddels hebben we een eerste batch met de AMD Ryzen 7 4800H Tongfang’s ontvangen en kun jij die vanaf nu bestellen*: https://laptopmetlinux.nl/product/tongfang-pf5nu1g-amd-linux-laptop/

*Omdat wij slechts een beperkt aantal laptops tot onze beschikking hebben en wij graag zoveel mogelijk geïnteresseerden een kans willen bieden, kunt u slechts 1 per klant bestellen.

Alleen leverbaar met een US International QWERTY of een Belgisch AZERTY

De PF5NU1G is op dit moment alleen leverbaar met een US International QWERTY of een Belgisch AZERTY toetsenbord layout. Wij hebben een mix van toetsenborden met super-key en toetsenborden met Windows-key. Wanneer u dit model aanschaft, verstrekken wij willekeurig het model met super-key of Windows-key op het toetsenbord. (We denken eraan om je dan in de toekomst een super-key te versturen zodat u de toets met het Windows-logo alsnog zelf kunt vervangen).

14 inch Tongfang PF4NU1F met AMD Ryzen

Naast de 15.6 inch Tongfang AMD Ryzen laptop, beschikken we inmiddels ook over een aantal 14 inch Tongfang PF4NU1F modellen met AMD Ryzen 5 4600H of Ryzen 7 4800H processor. De 14 Inch AMD Ryzen Tongfang is (nog) wel beschikbaar in diverse toetsenbordlayouts en komt alleen met Windows-toets. Bekijk de 14″ Tongfang met AMD Ryzen hier: https://laptopmetlinux.nl/product/tongfang-pf4nu1f/

Wij hebben nog niet eerder een laptop gezien die zo populair is als de Tongfang laptop met AMD Ryzen. Begin augustus zijn we gestart met het aanbieden van dit model als pre-order. Vanwege de extreme drukte en het risico om achteraf klanten te moeten teleurstellen, hadden we de optie voor pre-orders al snel uitgeschakeld. We maakten ons zorgen dat we niet alle pre-orders konden afleveren. Gelukkig is dit helemaal goedgekomen.

Voor degenen die te laat zijn, maar nog steeds interesse hebben, er komt een nieuwe batch aan, maar dit laat zeker nog 1.5 maand op zich wachten.

Laatste Nieuws

WINKELWAGEN DELEN