Wereldwijde verzending nu beschikbaar!

Gepubliceerd op:
Bijgewerkt:
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Wereldwijde verzending nu beschikbaar!
Deel dit artikel

Sommigen van u hebben het misschien al gemerkt, maar Laptop met Linux biedt nu ook wereldwijde verzending aan! In het verleden hadden we al de mogelijkheid om binnen de Europese Unie te verzenden, maar we hebben onlangs besloten om onze verzendingsgebieden wereldwijd uit te breiden. Wij van Laptop met Linux vinden het erg belangrijk om iedereen een keuzevrijheid te bieden. Iedereen moet een keuze hebben om een laptop met Linux te kunnen aanschaffen en mag zich niet beperken tot de keuze tussen Windows of Mac opties. Omdat we hebben gemerkt dat er beperkte opties beschikbaar zijn bij het bestellen van een Linux laptop of een laptop zonder besturingssoftware in verschillende regio’s over de hele wereld hebben we besloten om u deze optie aan te bieden.

Wat betreft de verzendkosten; onze verzendkosten binnen de Europese Unie blijven gelijk, oftewel zonder verzendkosten. Voor wereldwijde verzending buiten de Europese Unie rekenen wij €56,- per laptop (of het equivalent in uw eigen valuta). Landen buiten de Europese Unie kunnen zonder BTW bestellen. Houd er rekening mee dat u mogelijk verplicht bent om invoerrechten en/of omzetbelasting (BTW) te betalen volgens de regels en voorschriften van het gewenste land van bestemming.

Als u nog vragen heeft over de wereldwijde verzending via https://laptopwithlinux.com neem dan gerust contact met ons op via Whatsapp op +31850606000 of e-mail op info@laptopwithlinux.com. Ons team van deskundige medewerkers zal u verder helpen met uw vragen.

Laatste Nieuws

WINKELWAGEN DELEN